05. okt, 2016   Agencija Oskar, Kambodža, Myanmar, Oskar piše, Šrilanka, Tajska   , , , , , ,

 

Letošnja zima – Idealna za JV AZIJO

Če bo šlo tako naprej, bomo v JV Azijo kmalu začasno izselili vse Slovence. Praktično vsa potovanja v letu 2016 v JV Azijo so zagotovljena. Zdaj smo v aktivnem zagotavljanju potovanj vse do prvega maja 2017. Dogovori za posebne skupine pa potekajo že vse tja v poletje.

vietnam Halong Bay 300x188 - Letošnja zima - Idealna za JV AZIJOVaše prijave za JV Azijo so preprosto vzcvetele. Samo čez krompirjeve počitnice imamo v te konce 12 zagotovljenih potovanj, odhodi v novembru dodajajo 10 zagotovljenih potovanj in novoletna potovanja dodajajo še naslednjih 13 zagotovljenih in nekaj šele kmalu zagotovljenih potovanj. V dobrih dveh mesecih lahko izbirate med 35 potovanji v zimsko poletje tropskih krajev.

Zakaj je letos tak naval za naša potovanja v JV Azijo? Letošnjo zimo smo s spretnimi potezami in prevzemanjem tveganja zagotovili odlične letalske povezave po dobrih cenah. Naša potovanja v JV Azijo so tudi do nekaj 100 EUR cenejša kot so bila lansko leto, čeprav naša ljuba domača valuta nezadržno tone v eksotičnih krajih.

srilanka5 300x200 - Letošnja zima - Idealna za JV AZIJORazširili smo potovalne šopke v naših deželah – v Indiji smo dodali tri eksotične cvetlice, Šrilanki smo dodali 3 nove cvetlice, preuredili smo potovanja v Myanmar in izpopolnili potovanja v Vietnam, Kambodžo in Tajsko. Razširili smo spekter potovanj na Filipine in v Indonezijo.

Z novo organizacijo in igralsko zasedbo smo izboljšali kvaliteto potovanj ter našo odzivnost za vaše posebne želje. Predvsem pa daljša potovanja v eksotične kraje vodijo preizkušeni in prebrani vodniki. Vsekakor pa ste potniki tisti, ki ustvarjate neverjetna vzdušja in doživetja, ki jih širite naokrog in ustvarjate najboljšo reklamo za našo skupno zgodbo.

mjanmar bagan pagoda 300x169 - Letošnja zima - Idealna za JV AZIJOV Agenciji Oskar smo z zavestjo že globoko v prvi polovici 2017; zdaj se zagotavljajo potovanja že v januarju in februarju pa vse do prvomajskih počitnic. Zdaj je pravi čas, da za najbolj ugodno ceno z modro prijavo pridobite največ. Razlika med sedanjo prijavo in kasnejšo prijavo za potovanja v 2017 se bodo merila tudi v nekaj 100 evrih. Bolj se splača vzeti potovanje danes, pa ga zavarovati z rizikom odpovedi, pa še vedno pridemo ceneje, kot če potovanje rezerviramo v zadnjem trenutku.

Želel sem vam povedati, da smo letos v Agenciji Oskar vrhunsko pripravljeni na prihajajočo sezono, ne le za JV Azijo, temveč na vse naše destinacije. Vendar za JV Azijo letos veter še posebej ugodno piha, zato jo kot zimsko poletje lahko še posebej toplo priporočim.

Srečno,

Oskar