Pri izgubljeni in poškodovani prtljagi je potrebno reagirati takoj in pri izbrani letalski družbi narediti zapisnik oziroma prijaviti izgubljeno prtljago. Na podlagi tega je reševanje situacije tako vam, kot agentu veliko lažje.

Še nekaj nasvetov:

Odpotujte z nami– oddano prtljago dobro označite (investicija v malo kvalitetnejši obesek z imenom in priimkom, naslovom, telefonom in elektronsko pošto se lahko hitro obrestuje),

– v ročno prtljago spakirajte rezervo za prvi dan (spodnje perilo, nogavice, majice, hlače,…),

– ne pozabite na mini toaletne oziroma tako imenovane “travel size” potrebščine (zobna ščetka, zobna pasta, dezodorant, vlažilne robčke,…),

– če potujete v hladnejše kraje se oblecite kot “čebulica”, po več plasteh, ki jih lahko slačite in oblačite po želji,

– pred odhodom kovček poslikajte in slike vzemite s seboj,

– v primeru dragocenejših predmetov imejte s seboj ustrezno dokumentacijo (računi, razna dokazila),

– predmetov kot so računalniki, tablice, fotoaparati, polnilci ipd. ne puščajte v oddani prtljagi ampak jih vzamete kot ročno prtljago.

Naj vam izgubljena prtljaga ne pokvari vašega potovanja. Želimo vam čim več prijetnih in udobnih letov!

Tags: , ,

Komentirajte

Za komentiranje morate biti prijavljeni.

Portal agencija-oskar.si uporablja piškotke, da lahko z analizo obiska izboljšujemo storitev, za namene oglaševanja ter raziskave rabe spleta. Prosimo vas, da nam prijazno dovolite, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen. V primeru, da boste nadaljevali z uporabo naše spletne strani, bomo to razumeli kot privolitev. Vašo odločitev lahko vedno spremenite tukaj.
Se strinjam
Ne strinjam se