Egipt-Sinaj

  • JORDANIJA in JORDANSKA PUŠČAVA in SINAJSKA PUŠČAVA in JELENA JONKE = MC2

Velika puščavska avantura z Jeleno Jonke

Velika puščavska avantura z Jeleno Jonke - V PRIPRAVI

Če bi si enkrat v življenju želel temeljito čiščenje duše, da zaživim in se preizkusim v neki drugi resničnosti ter spoznam na eni strani pravega sebe (tisto, kar se je rodilo v zemeljsko resničnost) ter na drugi strani mojo obleko osebnosti (tisto, kar se je po rojstvu od zunaj prelilo vame) – potem bi se odločil za to potovanje!
Če bi torej začutil, da je moja obleka postala premajhna, da poka po vseh šivih in omejuje moje bistvo v nadaljnjem razvoju (pri tem pa občutim osebno krizo, nesmiselnost in težke občutke nebogljenosti …), potem bi v objemu puščav in zvezdnega neba ter s podporo Jelene gotovo storil korak dalje proti sebi.

Četudi bi bil le ljubitelj puščave in močnih energijskih mest in me osebni razvoj ter "črvarjenje po sebi" sploh ne bi zanimalo, bi izbral to potovanje. In če se mi zgodi, da bom v tem času prost in nesrečen, potem se na njem tudi znajdem. Kajti po njem bo vse lepše, ne glede na to, kako bo.
Oskar

Potovanje je kombinacija dveh potovanj. Prvi del je Jordansko veličastje z Jeleno Jonke 10 dni, drugi del je Sinajska pravljica z Jeleno Jonke 8 dni. Vmes je organiziran preskok iz ene skupine na drugo.

Vsako izmed dveh potovanj je vrhunsko doživetje sopotnika. Zaporedje dveh potovanj pa ni zgolj seštevek, temveč se učinek meri s kvadratom, potenco torej, ki je potencial, ki ga ni za spregledati …

Potovanje je fizično zahtevno, zato ni primerno za srčne bolnike in vse, ki telesno niso dobro pripravljeni.
 

Prikaži več
Skrij
Nočitev in prehrana:
Hoteli 3*/ šotori, polpenzion, razno, 20-40 oseb
Velikost skupine:
30 - 45

Prijatelji, ki so že bili na tej destinaciji

Oddaj svoj komentar

Oskarček
objavi na Facebook oddaj komentar

Mravljina zgodba iz celostne Sinajske puščave z Jeleno Jonke

Sinajska pravljica z Jeleno Jonke Prvič sem bila na celostnem potovanju letos junija na potovanju z Marjanom Ogorevcem in Jeleno Jonke p...

Puščavska pravljica z Jeleno Jonke

Naj vas v dušo pogrejejo te fotografije ... ...

Sinajski prvenec Jelene Jonke

Potovanje "skozi praznino v praznino" - tako bi jaz imenovala potovanje v Sinajsko puščavo, iz katere smo se pravkar vrnili. Potovanje, na...

Sorodna potovanja

Portal agencija-oskar.si uporablja piškotke, da lahko z analizo obiska izboljšujemo storitev, za namene oglaševanja ter raziskave rabe spleta. Prosimo vas, da nam prijazno dovolite, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen. V primeru, da boste nadaljevali z uporabo naše spletne strani, bomo to razumeli kot privolitev. Vašo odločitev lahko vedno spremenite tukaj.
Se strinjam
Ne strinjam se
Želim izvedeti več