• znane in malo manj znane zanimivosti dveh dežel
  • rožnata puščava, magična Petra in Palmyra
  • doživeti sprehodi in vrhunska narava

Pohodniška Jordanija in Sirija - POSEBNA PONUDBA - vel...

Pohodniška Jordanija in Sirija - POSEBNA PONUDBA - velja do preklica! - V PRIPRAVI

Želite Bližnji vzhod doživeti v polno, se sprehoditi po najlepših kotičkih Jordanije in Sirije, ter spoznati vse največje in kopico manjših, a zato nič manj zanimivih znamenitosti… Si želite začutiti utrip dežel, tradicijo in svojo zgodbo v njih? Potem je Pohodniška Jordanija in Sirija gotovo pravo potovanje za vas!

Pestro, vsebinsko izjemno polno in zanimivo potovanje nas popelje v vrtinec bližnjevzhodne sedanjosti… ki jo spoznavamo skozi "knjigo zgodovine", kajti to potovanje je kot listanje po njej… Za ljubitelje tradicije in samobitnosti je Sirija gotovo "pika na i" arabske zgodbe… Obe deželi pa odlikuje vrhunska narava – v vsaki drugačna, a v celoti slikovita, pestra in nepozabna – kot naročena za uživanje v njej!

Poleg glavnih znamenitosti potovanje vključuje tudi množico manj znanih poslastic… zato je to potovanje gotovo tudi za potovalne sladokusce… Potovanje je za vsakogar. Sprehodom in pohodom se lahko vedno pridružite, ali pa vam pripravimo alternativni program.

Prikaži več
Skrij
Nočitev in prehrana:
Hoteli 3*, razno, zajtrk
Velikost skupine:
15 - 30
We cannot display this gallery

Prijatelji, ki so že bili na tej destinaciji

Oddaj svoj komentar

Oskarček
objavi na Facebook oddaj komentar

Sorodna potovanja

Portal agencija-oskar.si uporablja piškotke, da lahko z analizo obiska izboljšujemo storitev, za namene oglaševanja ter raziskave rabe spleta. Prosimo vas, da nam prijazno dovolite, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen. V primeru, da boste nadaljevali z uporabo naše spletne strani, bomo to razumeli kot privolitev. Vašo odločitev lahko vedno spremenite tukaj.
Se strinjam
Ne strinjam se
Želim izvedeti več