Osnovni podatki

Klasično potovanje nam v tednu dni približa mogočno deželo ob Nilu. V Kairu in Luxorju obiščemo glavne znamenitosti ob katerih obnemimo v veličini spomenikov iz preteklosti. Nato se prepustimo nubijski deželi okoli Asuana; neprimerljiv Abu Simbel, mojstrovina Ramzesa II., pa vožnja s feluko, najlepša puščava na poti in asuanski jez … pa seveda najbolj eksotična tržnica v Egiptu! Ampak templjev je že kar dovolj, tudi Nila se naužijemo … še vožnja preko puščavske lepote in vstopimo v drug svet! Obmorska Hurgada s koralnimi grebeni Rdečega morja zaokrožijo naše popolno drugačno doživetje očarljive pokrajine. 

Odhodi

Na tem potovanju trenutno ni načrtovanih odhodov. Za dodatne informacije nas lahko kontaktirate na: info@agencija-oskar.si.

Želite brezplačno Oskarjevo razvajanje?

Vpišite vaš elektronski naslov in si zagotovite Oskarjeve bralne poslastice! Svež katalog in zanimiv priročnik vas najprej popeljeta do vizije vašega sanjskega potovanja, o najboljših terminih, cenah in zadnjih Oskarjevih podvigih pa boste kasneje obveščeni z e-časopisom, ki vas bo subtilno razvajal vsak drugi teden. Ko je vizija jasna, ostane le še užitek na poti. :)