Mehika-Prečudovita Playa Del Carmen

BELIZE

Belize

Belize, majhna a posebna in zanimiva dežela, kjer se prepustimo lepotam koralnega grebena.

Seznam potovanj  Belize

Belize


O deželi

Srednja Amerika, vez med severom in jugom, nam ponuja polno neverjetnih kontrastov: mešanico različnih ljudstev, navad in obrazov, kolonialna mesta, ostanke starodavnih kultur, tropsko džunglo, mogočne ognjenike, barvit podvodni svet, bele in zlate peščene plaže ob karibski in pacifiški obali, ... Mehika, Gvatemala in Belize ter Kuba nas v nekaj dneh vsrkajo v svoj ritem in malokoga pustijo ravnodušnega. ¡Bienvenidos

Srednja Amerika potovanje - Mehika, Gvatemala, Belize

Belize-plažaMehika ima kaj pokazati! Na eni strani sodobnost velemesta Ciudad de Mexico, ter na drugi umirjenost turkiznega morja nekje na Jukatanu. Vmes pa čarobni miti in pripovedi o Majih in Aztekih, ki so deželo za večno zaznamovali. Piramide skrite v deževnih gozdovih nam govorijo zgodbe o nekdanjih ljudstvih in skrivnostnem znanju ... Maji pa ostajajo ljudstvo, ki je naselilo Mehiko in Gvatemalo in ki se tudi danes še obrača k svojim bogovom in običajem.

Srednja Amerika vas v nekaj dneh vsrka v svoj ritem. Mehika nas prevzame s svojimi zgodbami, Gvatemala očara z nedotaknjenostjo in nedolžnostjo, v Belizeju pa lahko zaplavamo z mogočnimi skati ob koralnem grebenu.

Zakaj v srednjo Ameriko?

  •  Cuidad de Mexico - največje mesto na svetu,
  •  Teotihuacan - piramide Sonca in Lune,
  •  Chichen Itza - popolno zlitje narave in majevske arhitekture,
  •  Jukatan - polotok v Karibskem morju,
  •  San Juan Chamula - obračanje k majevskim bogovom,
  •  vulkan Pacaya - bi se sprehodili po vroči lavi?
  •  Tikal - eno od sedmih čudes sveta,
  •  Belize - »Go Slow« pove vse.

 

 

 

Belize izbrana potovanja

Portal agencija-oskar.si uporablja piškotke, da lahko z analizo obiska izboljšujemo storitev, za namene oglaševanja ter raziskave rabe spleta. Prosimo vas, da nam prijazno dovolite, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen. V primeru, da boste nadaljevali z uporabo naše spletne strani, bomo to razumeli kot privolitev. Vašo odločitev lahko vedno spremenite tukaj.
Se strinjam
Ne strinjam se
Želim izvedeti več