Bangladeš-NP Sundarbans

  • kaotična in vibrantna prestolnica Dhaka
  • skrivnostni bengalski tigri v NP Sundarbans
  • svet tropskega zelenja in čajnih plantaž
  • tropska počitniška pravljica na otoku St. Martin

Bangladeš - Po stopinjah bengalskega tigra

Bangladeš - Po stopinjah bengalskega tigra - V PRIPRAVI

Čas trajanja:
18 dni
Potovalni stil:
Oskar Plus

Za Bangladeš pravijo, da je dežela rek, saj ga prepreda več kot 700 vodotokov. Bangladeš je delta, katero so oblikovale tri mogočne reke – Ganges, Brahmaputra in Meghna. Je dežela nedotaknjene naravne lepote, bogate kulturne zgodovine in plemenske raznolikosti.

Danes je Bangladeš dežela bengalcev, včasih pa je bil to del Indije oziroma kasneje še del Vzhodnega Pakistana. Težko bi jo primerjali s sosednjimi deželami, a vemo, da je zagotovo ena najbolj privlačnih destinacij na vsej Indijski podcelini.

Je dom bengalskih tigrov in čajnih plantaž, izgubljenih budističnih kraljestev in izjemno prijaznih ljudi. Tukaj že od nekdaj žive barvita plemena, katerih običaji in navade ter svojevrstna kultura vsakega prevzamejo!

Potovanje je namenjeno vsem, ki uživate v drugačnosti in raziskovanju komaj dotaknjene dežele! Za vse, ki si želite vstopiti v drug svet, daleč stran od domače vsakdanjosti. Bangladeš je dežela, ki že nestrpno čaka, da jo končno odkrijemo! Nekaj za prav vsak okus, raznolika in razgibana pustolovščina v komaj odkritem in zato zelo samosvojem svetu! … In za vse, ki si želite glavne vloge v potovalnem filmu!

Prikaži več
Skrij
Nočitev in prehrana:
Hoteli 3*, nočitev/zajtrk, razno
Velikost skupine:
10 - 21

Prijatelji, ki so že bili na tej destinaciji

Oddaj svoj komentar

Oskarček
objavi na Facebook oddaj komentar

Sorodna potovanja

Portal agencija-oskar.si uporablja piškotke, da lahko z analizo obiska izboljšujemo storitev, za namene oglaševanja ter raziskave rabe spleta. Prosimo vas, da nam prijazno dovolite, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen. V primeru, da boste nadaljevali z uporabo naše spletne strani, bomo to razumeli kot privolitev. Vašo odločitev lahko vedno spremenite tukaj.
Se strinjam
Ne strinjam se
Želim izvedeti več