Osnovni podatki

Na delu avstrijske Štajerske, tik ob meji s Slovenijo, se je 33 krajev povezalo v skupno regijo, Vulkanland. Edinstveno sodelovanje je rodilo tako dobre človeške, ekološke in turistične rezultate, da regijo postavljajo na turistični zemljevid. Vulkanska preteklost, zeleni griči posejani s sadovnjaki in trtami, prijazni in inovativni domačini nas vabijo na svoja posestva in domačije.

Zasanjane arkade, renesančna notranja dvorišča in zgodovinska pročelja; v Gradcu veje italijanska atmosfera, prepletena z zelenim okoljem.  Grajski hrib z značilnim stolpom bdi nad starim mestnim jedrom, od koder se dviga slikovita pokrajina, morje rdečih streh in novodobna arhitektura.

Odhodi

Na tem potovanju trenutno ni načrtovanih odhodov. Za dodatne informacije nas lahko kontaktirate na: info@agencija-oskar.si.

Želite brezplačno Oskarjevo razvajanje?

Vpišite vaš elektronski naslov in si zagotovite Oskarjeve bralne poslastice! Svež katalog in zanimiv priročnik vas najprej popeljeta do vizije vašega sanjskega potovanja, o najboljših terminih, cenah in zadnjih Oskarjevih podvigih pa boste kasneje obveščeni z e-časopisom, ki vas bo subtilno razvajal vsak drugi teden. Ko je vizija jasna, ostane le še užitek na poti. :)