Osnovni podatki

Potujemo po nekdaj naši Koroški in si ogledujemo; najprej Vojvodski prestol, ki stoji sredi Gosposvetskega polja in s katerega so koroški vojvode nekoč odločali o vseh pomembnih stvareh. Tu so še ruševine Krnskega gradu, kjer je nekoč stal tudi KNEŽJI KAMEN (danes se nahaja v deželnem dvorcu v Celovcu), pa grad Visoke Ostrovice s 13 obrambnimi stolpi in slovito zbirko srednjeveškega orožja. Ogledamo si tudi središče Celovca, knežji kamen v dvorani grbov v Deželnem dvorcu in nekaj časa namenimo tudi Deželnemu muzeju. Slovenska zgodovina se nas dotakne, pa čeprav smo samo obiskovalci.

Odhodi

Na tem potovanju trenutno ni načrtovanih odhodov. Za dodatne informacije nas lahko kontaktirate na: info@agencija-oskar.si.

Želite brezplačno Oskarjevo razvajanje?

Vpišite vaš elektronski naslov in si zagotovite Oskarjeve bralne poslastice! Svež katalog in zanimiv priročnik vas najprej popeljeta do vizije vašega sanjskega potovanja, o najboljših terminih, cenah in zadnjih Oskarjevih podvigih pa boste kasneje obveščeni z e-časopisom, ki vas bo subtilno razvajal vsak drugi teden. Ko je vizija jasna, ostane le še užitek na poti. :)