Osnovni podatki

Obisk Dunaja je zgodba, ki zahteva najmanj en teden. Kako jo povedati v enem dnevu? Potreben bo izbor po želji… Dunaj je ena izmed najlepših evropskih prestolnic, ki ima to prednost, da je mestno jedro majhno in ga lahko z lahkoto prehodimo peš. Vidimo vse glavne znamenitosti – vse galerije, palače, muzeje… Znamenitim stavbam kar ni in ni konca. Izjemen dogodek je obisk cesarske palače Schonbrunn. V parku se nahaja najstarejši živalski vrt v Evropi, ogledamo si lahko cesarske kočije in elegantne sobane, kjer so še ne dolgo nazaj zares živeli.

Odhodi

Na tem potovanju trenutno ni načrtovanih odhodov. Za dodatne informacije nas lahko kontaktirate na: info@agencija-oskar.si.

Želite brezplačno Oskarjevo razvajanje?

Vpišite vaš elektronski naslov in si zagotovite Oskarjeve bralne poslastice! Svež katalog in zanimiv priročnik vas najprej popeljeta do vizije vašega sanjskega potovanja, o najboljših terminih, cenah in zadnjih Oskarjevih podvigih pa boste kasneje obveščeni z e-časopisom, ki vas bo subtilno razvajal vsak drugi teden. Ko je vizija jasna, ostane le še užitek na poti. :)