Osnovni podatki

Živalski vrt je zasnoval cesar Franc I. davnega leta 1752. Danes je del svetovne Unescove dediščine. Živalski vrt je tako slaven, da ga vsako leto obišče več kot dva milijona obiskovalcev. Poseben čar mu dajejo kombinacija cesarskega pridiha in sodobno zasnovanih smernic življenja v živalskem vrtu.

Skoraj maskote so velike pande, ki so že imele kar pet mladičkov. Seveda po nas tukaj čakajo živali od Arktike do deževnega gozda, od bavarske kmetije do avstralskih pasem domačih živali …

In seveda Dunaj, s svojo razsežnostjo cesarskih časov; bleščeče zgradbe in kavarniški duh, cmoki, dunajski zrezki in tista znamenita čokoladna torta …

Odhodi

Na tem potovanju trenutno ni načrtovanih odhodov. Za dodatne informacije nas lahko kontaktirate na: info@agencija-oskar.si.

Želite brezplačno Oskarjevo razvajanje?

Vpišite vaš elektronski naslov in si zagotovite Oskarjeve bralne poslastice! Svež katalog in zanimiv priročnik vas najprej popeljeta do vizije vašega sanjskega potovanja, o najboljših terminih, cenah in zadnjih Oskarjevih podvigih pa boste kasneje obveščeni z e-časopisom, ki vas bo subtilno razvajal vsak drugi teden. Ko je vizija jasna, ostane le še užitek na poti. :)