Osnovni podatki

Buenos Aires, glavno mesto Argentine, mnogi opisujejo kot Pariz Južne Amerike. Baires ima namreč izjemno bogato kulturno dediščino. Raziščite tradicionalno evropsko arhitekturo, sprehodite se po tlakovanih ulicah, in si privoščite kavo v rustikalnih kavarnah na prostem, izpilite pogajalske veščine na lokalnih tržnicah in začutite aromatični vonj cenjenega argentinskega goveda na odprtem "parillu" (žaru)…

Baires je dom odličnih lokalnih oblikovalcev in zagotovo boste našli popolno usnjeno jakno, visoke usnjene škornje in torbice za vse priložnosti.

Predvsem pa je Baires znan kot dom tanga. Privoščite si tradicionalen tango show in raziščite barviti soseski San Telmo in Recoleta!

Zaplešimo skupaj v prestolnici čustvenega tanga in se prepustimo čarom zapeljive Argentine!

Odhodi

Na tem potovanju trenutno ni načrtovanih odhodov. Za dodatne informacije nas lahko kontaktirate na: info@agencija-oskar.si.

Želite brezplačno Oskarjevo razvajanje?

Vpišite vaš elektronski naslov in si zagotovite Oskarjeve bralne poslastice! Svež katalog in zanimiv priročnik vas najprej popeljeta do vizije vašega sanjskega potovanja, o najboljših terminih, cenah in zadnjih Oskarjevih podvigih pa boste kasneje obveščeni z e-časopisom, ki vas bo subtilno razvajal vsak drugi teden. Ko je vizija jasna, ostane le še užitek na poti. :)