Argentina- Ledenik Spegazini

  • kozmopolitanski Buenos Aires
  • veličastna Patagonija z edinstvenimi panoramami, divjimi gorami in nenavadno naravo
  • Ognjena zemlja na "koncu sveta"
  • kolonije pingvinov in morskih levov

Ledeni tango v Patagoniji

Cena od: 3432 EUR

Ledeni tango v Patagoniji

cena od:
3432 EUR
Čas trajanja:
14 dni
Potovalni stil:
Stopnja 3 - Oskarjevo doživeto potovanje

Naše popotovanje po Argentini ima za nas pripravljene ekstreme, ki jih nismo navajeni. V začetku potovanja nas v čutne strasti zapelje romantičen in temperamenten Buenos Aires, mesto, ki prav nikogar ne pusti ravnodušnega.

Večino dela potovanja zajema skrajni jug dežele. Patagonija je ena in edinstvena. Panorame, za katere so rekli, da si jih niti naša domišljija ne zamisli. Njena prostrana planota, mogočne gore, turkizna jezera, ogromni ledeniki, mogočne reke ter nenavadna flora in favna v tako pristnem in čistem okolju. In kljub temu da se zdi na trenutke pokrajina ledena, pa nas presenečajo barve njenega rastja in ogreje srčnost domačinov ter igrivost in naklonjenost, ki si jo kažejo živali v svojih kolonijah.

Ogledamo si vse glavne znamenitosti juga – začnemo na koncu sveta in Ognjeni zemlji, slišimo pokanje ledu ob ogromnem ledeniku Perito Moreno, obiščemo nacionalni park Los Glaciers, kjer zaključimo potovanje s pogledi na Fitz Roy - goro, ki si kljub čisto povprečni višini zasluži ime "gora gora", vmes pa tudi preidemo mejo in v Čilu obiščemo enega najlepših nacionalnih parkov Torres del Paine. Potovanje je doživeto in aktivno, polno sprehodov in krajših trekingov, pa vendar naj nas to ne zavede. Ob vseh dogodivščinah na poti bo tihi poudarek na tistih trenutkih, ko se bomo lahko za kratek čas tudi usedli, umirili in se preko neokrnjene narave in zvoka tišine povezali sami s seboj.

Prikaži več
Skrij
Nočitev in prehrana:
Hotel 3*, šotori/planinske koče, zajtrk, razno
Velikost skupine:
15 - 25

Tabela odhodov

Datum Št. dni Redna cena Aktualna cena Razlika Status Predvideni vodnik Opomba
26.11.2017 15 od 3498 EUR od 3432 EUR -66 EUR prijavite se vključene tudi Čile! Program Prijava na potovanje

Prijatelji, ki so že bili na tej destinaciji

Oddaj svoj komentar

Oskarček
objavi na Facebook oddaj komentar

Patagonske jagode in čokolada

Piše: vodnica Ana Mikoš Svojo patagonsko zgodbo vedno začnem enako - kako sem sploh prišla tja jaz, ki za svoje zimske destinacije v...

Sorodna potovanja

Portal agencija-oskar.si uporablja piškotke, da lahko z analizo obiska izboljšujemo storitev, za namene oglaševanja ter raziskave rabe spleta. Prosimo vas, da nam prijazno dovolite, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen. V primeru, da boste nadaljevali z uporabo naše spletne strani, bomo to razumeli kot privolitev. Vašo odločitev lahko vedno spremenite tukaj.
Se strinjam
Ne strinjam se
Želim izvedeti več