Portugalska-Ladjica na reki Douro

  • obiščite šarmantno Lizbono, študentsko Coimbro in delavski Porto
  • uživajte v veličastni dolini reke Duoro, vstopite v sanjski svet
  • začutite sebe v Zvezdnih gorah in na planjavah Alenteja

Portugalski kalejdoskop

Cena od: 921 EUR

Portugalski kalejdoskop

cena od:
921 EUR
Čas trajanja:
8 dni
Potovalni stil:
Stopnja 2 - oskarjevo turistično potovanje

Zadnja novica s potovanja:

05.10.2014

Portugalci preziveli soncen teden, en dan lepsi od drugega, vsa dozivetja nas bodo se dolgo grela :-)

Zasanjana dežela ob Atlantiku je evropski potovalni biserček! Dežela prijaznih ljudi je z eno nogo v evropski sedanjosti, z drugo v bleščeči preteklosti zlate osvajalske dobe … Ob morju se nizajo velika mesta in glavne znamenitosti dežele, v notranjosti pa najdete čutno portugalsko bit in veličastno naravo.

Portugalski kalejdoskop nas najprej popelje v svet glavnih znamenitosti ob Atlantiku - doživite šarmantno prestolnico Lizbono, portugalski Oxford – študentsko Coimbro, radoživi in čutni Porto, umetniški Obidos ali ribiški Aveiro … Čas portugalskih zlatih let začutite v palači Sintri ter v samostanski Alcobaci, v Fatimi pa vas prevzame romarsko vzdušje … Vsak kraj dodaja košček barvitemu mozaiku, a se tukaj prava zgodba šele začenja!

Kajti le korak v notranjost iščočega sopotnika čakajo prava doživetja. Tu je dolina reke Duoro, odmaknjene vasice prijaznih ljudi, ki k popotniku še vedno pristopijo z iskreno zvedavostjo, čudovita narava Sierra Estrele in osrednje planote, kjer se je v mesečevi pokrajini granitnih balvanov nekoč ustavil čas … Slikovite pokrajine so kot nalašč za sprehode, tu se sprostimo in razživimo, tu srkamo portugalsko bit. Na Portugalskem kalejdoskopu sopotnik lahko doživi vse!

8-dnevni Portugalski Kalejdoskop je zaokrožena potovalna zgodba, ki jo priporočamo. Po želji potovanje lahko podaljšate z dinamičnimi počitnicami na Madeiri.

Prikaži več
Skrij
Nočitev in prehrana:
Hoteli 3*, nočitev/zajtrk
Velikost skupine:
20 - 40

Tabela odhodov

Datum Št. dni Redna cena Aktualna cena Razlika Status Predvideni vodnik Opomba
25.10.2015 8 od 999 EUR od 921 EUR -78 EUR zagotovljeno BRATUŠA NEJC posebna ponudba Program Prijava na potovanje

Prijatelji, ki so že bili na tej destinaciji

Oddaj svoj komentar

Oskarček
objavi na Facebook oddaj komentar

Zakaj se rada vračam na Portugalsko

  Prvič Odkar smo pri Oskarju odprli Portugalsko, se zanimanje za to malo državico na koncu Evrope vztrajno povečuje. Potovanja se...

Kako je pisani petelin postal sinonim Portugalske?

Kaj je tisto, kar vam najprej pade na pamet, ko slišite za Portugalsko?  Sladki portovec, naravna pluta, dolge plaže ob Atlantiku in ...

Lizbona v jeseni in kar tako

  Vsako mesto ima svoj čar, Lizbona pa je še posebej čarobna v jeseni. Mesto je malo narcisoidno, saj ima nešteto razglednih točk z...

Sorodna potovanja

Portal agencija-oskar.si uporablja piškotke, da lahko z analizo obiska izboljšujemo storitev, za namene oglaševanja ter raziskave rabe spleta. Prosimo vas, da nam prijazno dovolite, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen. V primeru, da boste nadaljevali z uporabo naše spletne strani, bomo to razumeli kot privolitev. Vašo odločitev lahko vedno spremenite tukaj.
Se strinjam
Ne strinjam se
Želim izvedeti več